Injectare botox pentru atenuarea ridurilor de expresieAtenuare riduri expresie

Descoperirile constante şi îmbunătăţirile procedurilor estetice au adus multe progrese în domeniu. În centrul tratamentelor estetice este botoxul (toxina botulinică). Acest tratament, foarte popular în ultimii ani, ajută la eliminarea sau reducerea ridurilor pe o perioadă de câteva luni.

Împotriva căror riduri este eficient botoxul?

Este important de ştiut că substanţa nu este eficientă împotriva tuturor ridurilor. Ea este adecvată în special împotriva liniilor de expresie, dar nu se potriveşte împotriva ridurilor statice. Utilizarea cea mai comună de anti-rid botox este împotriva ridurilor care se formează între sprâncene, pe frunte şi în colţul ochilor.

În ce constă procedura injectării cu botox?

Procedura este rapida şi simplă. Timpul de aplicare a preparatelor injectabile cu botox depinde de pacient, în majoritatea cazurilor porneşte de la câteva minute până la un sfert de oră. După un astfel de tratament nu este recomandat expunerea zona tratata la temperaturi extreme. De asemenea, trebuie evitate în ziua când a fost aplicată injecţia cu botox, activitatea fizică intensă.

Administrare

Injectarea cu Botox dureaza cateva minute si de obicei nu necesita anesteziere. Discomfortul este minim si temporar. Zona careia i se adreseaza cel mai frecvent tratamentul cu Botox este cea de la nivelul ochilor in sus; injectarile in jurul gurii si barbiei prezinta un risc mare de a afecta zambetul. Tratamentul cosmetic cu Botox realizeaza ameliorarea si eliminarea ridurilor in urmatoarele zone:

  • Cutele transversale de pe frunte - ridurile atentiei
  • Zona dintre sprancene - ridurile glabelare
  • Zona din jurul ochilor - ridurile periorbitale (laba gastei)
  • Frunte si ochi - ridicarea sprancenelor
  • Ridurile buzei superioare I

Dupa injectare

De obicei efectele injectarii cu Botox sunt pe deplin vizibile in 2 - 4 zile si dureaza 4 - 6 luni. Odata cu fiecare injectare, ridurile reapar mai putin adanci, pe masura ce muschii "invata" sa se relaxeze. njectarea cu Botox dureaza cateva minute si de obicei nu necesita anesteziere. Discomfortul este minim si temporar. Zona careia i se adreseaza cel mai frecvent tratamentul cu Botox este cea de la nivelul ochilor in sus; injectarile in jurul gurii si barbiei prezinta un risc mare de a afecta zambetul.

Pentru mai multe detalii si preturi va rugam sa ne contactati!

Clic aici pentru mai multe informatii despre botox.