Gene de diva de la Xtreme Lashes

Mai lungi, mai curbate, mai frumoase...
Tot ce ne dorim de la genele noastre!

Cea mai noua tendinta in frumusete este tehnica aplicatii extensiilor de gene. Pana de curand accesibile doar celebritatilor, extensiile de gene pot indeplini acum dorinta cea mai arzatoare a tuturor femeilor: privire intensa, stralucitoare, cu adevarat frumoasa. Xtreme Lashes si-a insusit aceasta dorinta si a indeplinit-o la superlativ.

Creata de o femeie pentru femei, marca Xtreme Lashes a devenit intr-un timp foarte scurt liderul global in industria extensiilor de gene. Extensiile de gene Xtreme Lashes trebuie aplicate doar de catre un Stilist Xtreme Lashes*.

Ce sunt extensiile de gene Xtreme Lashes?

Xtreme Lashes sunt extensii de gene semi-permanente compuse dintr-un singur fir de geana sintetica, dar cu un efect incredibil de natural. Peste 815 tipuri de gene (4 curburi, 3 grosimi, gene colorate) ajuta stilistii in alegerea styling-ului personalizat si in corectarea micilor imperfectiuni ale ochilor.

Care sunt avantajele genelor Xtreme Lashes?

Cu extensiile de gene de calitate Xtreme Lashes putem obtine un efect cu totul natural. Genele dumneavoastra nu doar ca vor deveni mai bogate, dar datorita curburii genelor Xtreme, ochii "intineresc". Stilistii Xtreme Lashes va pot ajuta si in corectarea imperfectiunilor (Ex.: ochi apropiati sau indepartati, in cazul ochilor coborati, coltul ochilor poate fi "ridicat"). Genele rezista la apa, machiajul va ramane frumos totdeauna.

Sunt genele Xtreme Lashes sigure?

Ingredientul principal ce compune adezivul non-alergenic utilizat in aplicarea extensiilor este acelasi cu cel folosit de catre chirurgii din SUA la suturarea ranilor (se aplica direct pe piele). Procedura de aplicarea a extensiilor este fara dureri si NU afecteaza in vreun fel ochii sau genele naturale. Xtreme Lashes nu se aplica direct pe pleoapa.

Cat timp rezista genele Xtreme Lashes?

Cand sunt aplicate si intretinute corect, genele Xtreme Lashes pot fi purtate pe termen nedefinit cu necesitatea unui retus o data la 2-4 saptamani. Fara retus, durabilitatea lor depinde de durata de viata a genelor naturale.

Cum imi ingrijesc genele Xtreme Lashes?

Stilistul Certificat Xtreme Lashes* va va oferi un ghid de ingrijire imediat dupa ce v-au fost aplicate genele Xtreme Lashes. Ingrijirea lor este foarte usoara. Folositi doar produse dezvoltate special pentru extensii de gene precum Demachiantul Xtreme Lashes, Mascara Lenght Xtreme Lashes, Intaritorul de gene si sprancene AmplifEye sau Serul de Regenerare Totala a Ochilor.

* Stilistii Glamour Salon Expert sunt certificati sa aplice gene fir cu fir Xtreme Lashes

Pentru programari si informatii vizitati pagina Contact.